dimecres, 11 de desembre del 2013

La Maternitat d'Elna i la Batalla de l'Ebre

(trinxeres a La Fatarella)
 (pas de barca a Miravet)

Anar als escenaris de la Batalla de l'Ebre, és una petició molt sol.licitada, i encara no tenim llibre. Però a partir del 2014, obrim ja la sortida formalment. 
Fins ara hem anat a l'Ebre amb amics, coneguts i col.lectius que ho havien demanat i que no podies dir que no....  Però encetem l'any i ens hi posem!

L'altra sortida estrella continua sent La Maternitat d'Elna, sempre amb peticions per anar-hi, tornar-hi...

I quan hi ha gent solta, que no pertany a cap col.lectiu, demana data per sumar d'aquí i d'allà i arribar a omplir un bus per conèixer Argelers, Cotlliure, Elna...i la seva maternitat.
Per aquesta opció també tenim dates: 11 de gener de 2014. No us espanti el fred, al contrari. Anar a Argelers per posar-nos a la pell dels exiliats de l'any 1939, cal anar-hi a ple hivern. I més el 2014, que commemorem 75 anys de la Retirada.

I el 19 de gener de 2014 per anar a l'Ebre i obrir formalment aquesta ruta.

Per tant, per a tots aquells que voleu trepitjar territori per saber la seva història, esperem els vostres mails. (puigmontella@gmail.com)
Recordeu:

- per anar a la Maternitat d'Elna, el dia 11/1/2014.
- per anar als escenaris de la Batalla de l'Ebre, el dia 19/1/2014. 

Després de festes,  arrenquem!


(conèixer la Maternitat d'Elna)

1 comentari:

  1. M'he permès un atreviment. A ran d'una xerrada que ens vas fer a Cerdanyola i en la que ens vas parlar de la maternitat d'Elna. Et deixo l'enllaç per si vols fer una ullada.
    Salutacions.

    http://eldiaadiario.wordpress.com/2014/05/30/playa-de-argelers/

    ResponElimina