Sortida batalla de l'Ebre


En aquesta pàgina s'hi trobarà informació sobre la sortida a l'Ebre, inspirada en el pròxim llibre  "115, la batalla de l'Ebre", que es publicarà a l'octubre de 2013.


115 són els dies que va durar la batalla més decisiva de la Guerra Civil, la mes sagnant i irracional de la nostra història contemporània, i que va tocar a moltes famílies catalanes d'una manera o altra, tant als coetanis que encara viuen i recorden com van patir en pròpia pell aquell drama, com les generacions posteriors.

Tots hem tingut un avi, un pare o un oncle que va lluitar o morir a la batalla de l'Ebre, molts d'ells de la lleva del biberó.


 La ruta dins els escenaris de la Batalla de l’Ebre permet conèixer i palpar aquell passat.Tornar a creuar l’Ebre, i no per batalles inútils, sinó per entendre moltes preguntes sense respostes. Passejar pel poble derruït de Corbera, entrar a les trinxeres, conèixer la fossa comú de Les Camposines... entre altres espais, ens permeten apropar- nos a un passat i convertir-lo en un homenatge per a tots aquells que hi van deixar la vida.


Per a qualsevol dubte, més informació o en cas de voler fer la sortida, podeu contactar amb  al següent correu: 
puigmontella@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada